Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Thursday, 21 April 2011

BERGENDANG DI SEKOLAH IZZUDIN SHAH IPOH..
SYUKUR KE HADRAT ILLAHI..DENGAN BERKAT DAN IZINNYA..PAGI INI 21 HB APRIL 2011 ( KHAMIS) KUMPULAN GENDANG SILAT LELA RENTAKA TELAH MENGIRINGI PERSEMBAHAN PESERTA SILAT DALAM MAJLIS PERTANDINGAN SILAT SENI DAERAH KINTA NEGERI PERAK . SEAWAL 7.30 PAGI, SEMUA AHLI LELA RENTAKA (AMIR,ADLI,AQASHAH,NIZAM, HAMID ,SHAH DAN SHAHIDAN) TELAH BERKUMPUL DI HALAMAN RUMAH YOB KHAIRUL (KETUA KUMPULAN LELA RENTAKA) UNTUK SAMA-SAMA BERGERAK KE SEKOLAH IZZUDIN SHAH DI MANA TEMPAT MAJLIS DIADAKAN. TEPAT JAM 9 PAGI , KAMI SEMUA TIBA DI PERKARANGAN SEKOLAH IZZUDIN SHAH IPOH.


PERKARANGAN SEKOLAH IZZUDIN SHAHTANPA MELENGAHKAN MASA, SEMUA AHLI LELA RENTAKA BERTUNGKUS LUMUS MENYIAPKAN PAKAIAN UNTUK PESERTA-PESERTA PERTANDINGAN YANG KAMI WAKILKAN DARI SEKOLAH SMK KG PASIR PUTEH DAN JUGA SEKOLAH MENENGAH ACS IPOH. KESEMUA PESERTA-PESERTA BEGITU BERSEMANGAT UNTUK MEMULAKAN PERSEMBAHAN MEREKA, TERNYATA KEAZAMAN YANG DITONJOLKAN OLEH MEREKA SEMUA MEMBERIKAN KAMI HARAPAN DAN SEMANGAT UNTUK BERSAMA MENGIRINGI PERSEMBAHAN MEREKA. SELEPAS SEMUANYA SELESAI , AHLI2 LELA RENTAKA MENYIAPKAN PERALATAN MUZIK MASING-MASING SEBAGAI PERSEDIAAN AKHIR UNTUK MENGIRINGI PESERTA.


BERSAMA KUMPULAN GENDANG SILAT CENDERAWASIH 9


SEBELUM KAMI MEMULAKAN PERSEMBAHAN, SEMPAT JUGA KAMI BERJUMPA DAN BERAMAH MESRA DENGAN RAKAN GENDANG SILAT SEPERJUANGAN KAMI ,KUMPULAN GENDANG SILAT CENDERAWASIH 9.


DENGAN BERBEKALKAN PENGALAMAN YANG SEDERHANA, KUMPULAN GENDANG LELA RENTAKA MEMULAKAN PERSEMBAHAN DENGAN MENGIRINGI PESERTA PERTANDINGAN.PENGALAMAN INI BANYAK MEMBERI PENGAJARAN DAN PENGETAHUAN BARU KEPADA KAMI .


0 comments:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP